Je bent wie je kent

Tegenwoordig kun je niet meer heen om sociale media. Facebook, LinkedIn, Twitter, etc. zijn netwerken van deze tijd. Achtergrond, opleiding, interesses, en hobby’s verbindt mensen. Stel je eens voor dat je iemand kent die veel, heel veel contacten heeft bij allerlei bedrijven. Die die bedrijven ook echt kent. Die als eerste weet dat er vacatures zijn. Zou je zo iemand niet in je netwerk willen hebben? Iemand die jou ook echt kent. En met deze kennis en 20 jaar ervaring kan inschatten of een baan jou past?

JAG helpt

Als je deel uitmaakt van ons netwerk kunnen we je op de hoogte houden van vacatures die bij je passen. Daarom is het nuttig om je CV naar ons te sturen, en vooral ook je toekomstbeeld. Hoe ziet jouw ideale carrière eruit? We helpen je graag dit te realiseren. Schrijf je daarom in.

JAG Recruit

Op onze site vind je actuele vacatures. Je kunt eenvoudig solliciteren op deze vacatures. We nemen dan contact met je op en maken in een volgende stap persoonlijk met je kennis. We spreken af op een centrale plaats in Nederland, goed bereikbaar voor jou en voor ons. Of via Skype, Facetime video of Whatsappvideo. Als de vacature echt bij je past, bemiddelen we graag tussen jou en de werkgever. Je kan je CV via de website naar JAG Recruit mailen.

Bel JAG

Je kunt ons bellen voor advies en informatie over vacatures. Je kunt ons ook bellen om nader kennis te maken. Maar natuurlijk mag je ook mailen, je inschrijven met je CV of linken via linked in. Hoe dan ook, neem contact met ons op wanneer je een andere baan zoekt.

Klik hier voor onze vacatures


JAG Recruit gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?