Organisatie en vacatures beter zichtbaar en vindbaar

Om vacatures te vervullen heeft u kandidaten nodig. Dus moet u kenbaar maken dat u werft. Actuele vacatures op de corporate website trekken mensen aan die al interesse hadden in uw organisatie. De werken bij site zorgt voor optimale vindbaarheid van uw vacatures en versterkt uw werkgeversmerk.

Betere benutting van sollicitanten

Geen rondslingerende mappen meer met oude sollicitanten of CV’s die in de la verdwijnen en nooit meer verschijnen. Met een werken bij portaal en een daaraan gekoppelde kandidatendatabase is elke kandidaat direct toegankelijk. Zo kunt u uw pool veel beter benutten.

Versterking employer branding

Een sollicitant die niets meer van u hoort, heeft een negatieve ervaring. De recruiter die de database voor u beheert, weet de sollicitatieprocessen zo in te richten dat elke sollicitant op een uiterst professionele wijze wordt benaderd. Hetgeen een goede indruk na laat bij iedereen die in u als werkgever is geïnteresseerd.

Voorop lopen zonder eigen kennis

Arbeidsmarktcommunicatie, marketingtools, matching, CV search; er is zoveel mogelijk! Als u voorop wilt blijven lopen zonder dagelijks uw kennis bij te schaven, laat u dit over aan een ervaren partij. Wij zijn continu op de hoogte van de laatste web- en systeemmogelijkheden en van nieuwe ontwikkelingen in de markt.

Bespaar op werving en selectie

Met het uitbesteden van uw recruitment of een werkenbij site heeft u geen inhouse recruiter meer nodig. Het werk wordt u uit handen genomen en de HR afdeling kan zich bezig houden met haar kerntaken. Ook het inboeken van CV’s, het versturen van uitnodigings- en afwijzingsbrieven, dat veelal door de secretaresse wordt gedaan, verdwijnt van uw afdeling. Daarmee bespaart u tijd en geld, terwijl uw proces juist verbetert. Daarbij: uw recruitment kosten worden variabel in plaats van vast. Wel zo prettig in een veranderende markt. En als klap op de vuurpijl worden de kosten zeer inzichtelijk gemaakt

Ruime ervaring in branche en proces

Ervaring in de branche en ervaring met werving en selectie processen en de hiervoor beschikbare tools is een vereiste voor een goed resultaat. Voor de recruiters dagelijkse kost. Al jarenlang. Dat kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Bel Jolanda Groenewoud op 06 25 199 580 en vraag om meer informatie! Of bestel de Recruitment Proces Scan 

JAG Recruit gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?