RPO (Recruitment Proces Outsourcing)

Technologie die recruitment overnemen of uitbesteden vergemakkelijkt

Waarom u als opdrachtgever voor RPO kiest als oplossing voor uw wervingsvraagstuk

Menselijk kapitaal. Nergens terug te vinden op uw balans, maar wel uw meest waardevolle bezit. Waard om doorlopend in te investeren. Recruitment is een essentieel onderdeel van uw organisatie. Het zorgt voor een kwantitatieve en kwalitatieve instroom van personeel. En het verbetert de continuïteit van uw organisatie. Door dit proces uit te besteden kunt u niet alleen een kwaliteitsverhoging, maar ook een kostenbesparing tegemoet zien. 

Specialisten doen waar ze goed in zijn

Het uitbesteden van uw leasewagenpark is heel gewoon. Ook uw IT-vraagstukken vinden hun weg naar specialisten. Omdat uw organisatie zich liever bezig houdt met het kernproces. Werving- en selectie is daarin niet anders. Ook een vak, met vele werkzaamheden die u uit handen kunnen worden genomen. Deels of volledig. Specialisten in arbeidsbemiddeling kunnen dit voor u waarmaken. JAG Recruit levert u daarvoor een speciaal RPO pakket.

Effectief werven met RPO

De basis is een eigen "Werken Bij" Website, geheel in uw eigen huisstijl. Aan deze site is een kandidatendatabase gekoppeld waarmee elke sollicitant optimaal kan worden beheerd. Haal meer uit uw werving, sta bovenaan in Google en versterk uw werkgeversimago.

Voordelen

Voordelen van RPO voor uw organisatie
Vacature shortlist
Solution Architect Web 
in 
Breda 
.Net developer Web 
in 
Breda 
Sales Manager (marketing) 
in 
Zeeland 
Alle vacatures

JAG Recruit gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?