RSS

JAG Recruit Specialist in Recruitment

JAG Recruit bewandelt bestaande en vooral ook nieuwe paden om de juiste medewerker te vinden. JAG Recruit is creatief en innovatief specialist in werving en selectie en executive search. We zijn niet thuis in één branche, maar in alle. We houden ons niet bezig met één vakgebied maar met alle. En we zoeken niet naar mensen van één bepaald opleidingsniveau. Wij zoeken jou! En wij zijn JAG.

Essentie van Recruitment

JAG Recruit is een gesprekspartner van grote en kleine opdrachtgevers die simpelweg op zoek zijn naar een nieuwe medewerker die past bij de organisatie en past bij de vacante functie. Dat is de essentie van recruitment. En omdat we dat beheersen, bieden we een diversiteit in vacatures door heel Nederland.

JAG biedt de ingang

Ons netwerk van relaties breidt vrijwel dagelijks uit. We zijn zelf actief op zoek naar nieuwe contacten en nieuwe relaties vinden ons. JAG Recruit beschikt inmiddels over een enorm netwerk van contacten binnen het bedrijfsleven. Dit netwerk kan voor jou een ingang zijn voor je volgende carrièrestap.

JAG werkt laagdrempelig

De vacatures die we publiceren zijn van onze bekende opdrachtgevers. Wil je meer weten over een vacature, neem dan even contact op. Je kunt ook direct solliciteren op een functie. Wanneer je je inschrijft met je CV ontvang je vacatures die passen bij je profiel. Je kunt ons ook gewoon bellen of mailen.


JAG Recruit gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?