JAG Recruit

JAG Recruit is een ervaren organisatie in arbeidsmarktbemiddeling. Onze professionele consultants hebben een jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling opgebouwd. Samen beschikken we over een enorm netwerk van contacten bij bedrijven en bij werknemers. We combineren persoonlijk contact met bestaande wervingsmethoden en vooral ook nieuwe sociale netwerken. Dat maakt ons creatief en innovatief in arbeidsmarktbemiddeling.

JAG Recruit - Diensten

Onze dienstverlening bestaat uit werving- en selectie, en ook kunnen wij kandidaten voor u detacheren of uitzenden. We zijn mobiel en gebruiken alle moderne communicatie middelen als skype, whatsappvideo etc. en werken landelijk. Daarom kunnen we organisaties bedienen zonder belemmering van vestigingsplaats. Hetzelfde voordeel bieden we kandidaten omdat we weten hoe lastig afspraken voor een nieuwe baan te combineren zijn met een bestaande baan.

JAG Recruit

Bedrijven schakelen ons graag in wanneer zij ons enthousiasme hebben geproefd. We willen nu eenmaal graag ons vak uitoefenen en dat laten we merken. Ook kandidaten waarderen onze inzet en eerlijkheid. We beseffen dat een nieuwe baan veel meer is dan een volgende stap in een carrière.

Visie

JAG Recruit wil behoren tot de beste dienstverleners op het gebied van arbeidsbemiddeling voor middelbare en hogere functieniveaus. Oprechte aandacht en interesse voor kandidaten en opdrachtgevers staat hiervoor centraal. De basisvoorwaarden daarvoor zijn gelijkwaardigheid, duurzame relaties, plezier in het werk en het optimaal benutten van aanwezig talent.

Werkwijze

JAG Recruit staat voor Afspraak is Afspraak, we doen altijd wat we beloven. We geloven in eerlijkheid en oprechtheid. En we zijn gedreven, we hebben passie voor ons vak. Wij maken dan ook altijd heldere afspraken en komen deze dan ook na.


Jolanda Groenewoud: “Schaarste vraagt om creativiteit”
Oprichter en eigenaar van JAG Recruit is Jolanda Groenewoud. Wil je meer weten over Jolanda Groenewoud klik dan hier. Wil je meer weten over Marleen Kort consultant bij JAG Recruit klik dan hier Marleen Kort

Vacature shortlist
Parttime Administratief Medewerker 
in 
Zierikzee 
Commercieel Medewerker Binnendienst 
in 
Dordrecht 
Finance Manager 
in 
Eindhoven 
Operator 
in 
Zierikzee 
Magazijnmedewerker 
in 
Zierikzee 
Java Developer 
in 
Arnhem 
Cloud Netwerk Engineer 
in 
Arnhem 
DevOps Engineer 
in 
Arnhem 
Data Enterprise Architect 
in 
Arnhem 
Informatie Security Architect 
in 
Arnhem 
Alle vacatures

JAG Recruit gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?