Jolanda Groenewoud

Uw Contactpersoon

Jolanda Groenewoud - Jag Recruit

Jolanda is oprichtster en eigenaar van JAG Recruit B.V.

Met ruim 25 jaar ervaring in het vak van werven en selecteren, uitzenden, detacheren, outsourcing, outplacement en coachen ben ik JAG Recruit gestart met mijn geheel eigen visie. Want werven en selecteren is volgens mij een vak waar je elke dag opnieuw met passie en overtuiging induikt.

Het vak heb ik geleerd in mijn jaren bij Adecco, gestart bij een kleinere club als Adia Personeelsdiensten de fusie met Ecco meegemaakt en de omvorming tot Adecco en daarna de enorme groei van de organisatie en de flexmarkt. Na mijn Adecco tijd ben ik bij diverse andere grotere en kleinere clubs in de keuken gaan kijken en heb mij verder gespecialiseerd in het recruitment vak. 

In 2008 besloot ik mijn eigen bedrijf op te richten, ik speelde al jaren met de gedachte en het leek een goed moment. Later in 2008 bleek het toch een minder goed moment de crisis sloeg hard toe in de wereld. Maar schaarste zorgt voor creativiteit. Ook is er altijd een markt voor een goede dienstverlening met de juiste prijs.

Dankzij het grote netwerk van collega recruiters en contacten in het bedrijfsleven blijkt er nog steeds vraag te zijn naar onze dienstverlening. Ook vinden bedrijven het prettig dat ze advies kunnen vragen over overige personeelsdiensten, outplacement en WW. Eerlijk advies en geen vage verhalen en prijzen.

Want zoals ik al eerder vertelde wilde ik het anders doen dan andere bureaus, met passie, eerlijkheid en no nonsens. Een partner in business!.

 

Jolanda Groenewoud - JAG Recruit

 

Vacature shortlist
Operator 
in 
Zierikzee 
Project Manager 
in 
Zierikzee 
Software Engineer 
in 
Eindhoven 
Helpdeskmedewerker 
in 
Dordrecht 
Data Engineer  
in 
Arnhem 
Application Engineer 
in 
Arnhem 
Wireless and mobility specialist 
in 
Eindhoven 
DevOps Engineer 
in 
Arnhem 
Cloud Netwerk Engineer 
in 
Arnhem 
Magazijnmedewerker 
in 
Zierikzee 
Alle vacatures

JAG Recruit gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?