Referenties

De ervaring van Jolanda:

Jolanda was al enige tijd op zoek naar een nieuwe job in de de marketing en communicatie hoek, JAG Recruit heeft daarbij kunnen helpen. Jolanda verteld: In eerste instantie denk je dat Jag Recruit een willekeurig bureau is. Maar lees verder over de ervaring van Jolanda.

De ervaring van Tamara:

Tamara had een ontzettende leuke baan bij een bank, maar helaas werd haar contract niet meer verlengd omdat ze bij de bank terug moesten in het aantal personeelsleden. JAG Recruit kwam met haar in contact en wist een baan voor haar te vinden. Lees hoe Tamara de bemiddeling heeft ervaren bij JAG Recruit lees verder over de ervaring van Tamara.

De ervaring van Bas van Beek

Bas van Beek heeft jaren met de oprichtster Jolanda Groenewoud samengewerkt. Beide hebben nu hun eigen bedrijf en werken nog steeds regelmatig samen. Bas deelt graag zijn ervaring met u. De ervaring van Bas van Beek "Ik heb vijf jaar met Jolanda samengewerkt lees verder lees verder over de ervaring van Bas.

De ervaring van Suzanne

Suzanne werkte al jaren in de werving en selectie branche maar wilde graag eens iets anders. Maar uiteraard moest het in haar vakgebied zijn. Suzanne heeft de baan gevonden met behulp van JAG Recruit. Ze verteld er u graag over. Jolanda heeft mij  bemiddeld bij ........ lees verder over de ervaring van Suzanne.

De ervaring van Johan

Johan was al enige tijd op zoek naar een nieuwe uitdaging, JAG Recruit was voor een opdrachtgever op zoek naar een goede ervaren kandidaat op recruitment gebied. JAG Recruit zag het CV van Johan op internet, het contact was snel gelegd. Johan verteld graag over zijn ervaring. Gespot op het internet ..... lees verder over de ervaring van Johan.

De ervaring van Nathalie

Nathalie zocht een baan met groei-mogelijkheden. JAG Recruit zocht een gedreven credit-controller voor Samsung. De match was snel gemaakt. Nathalie verteld. My Experience with lees verder over de ervaring van Nathalie.

De ervaring van Audrey

Audrey heeft veel ervaring in de arbeidsbemiddelingsbranche en zoekt een baan dichter bij huis. JAG Recruit zoekt een vestigingsmanager voor een opdrachtgever. Jolanda is een dame die .. lees verder over de ervaring van Audrey.

De ervaring van Juliëtte

Juliëtte zocht een nieuwe uitdaging op Marcom gebied, de arbeidsmarkt was moelijk. lees verder over de ervaring van Juliëtte.

Vacature shortlist
HR Medewerker Parttime 24 uur 
in 
Eindhoven 
Data Engineer 
in 
Arnhem 
Relatiebeheerder Zakelijk 
in 
Weert 
Relatiebeheerder Particulier 
in 
Weert 
DevOps Engineer 
in 
Arnhem 
Sales Consultant 
in 
Nijmegen 
Software Engineer 
in 
Arnhem 
Netwerkbeheerder 
in 
Arnhem 
Alle vacatures

JAG Recruit gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?