Opdrachtgevers in recruitment

JAG Recruit

Welkom op de recruitment website van JAG Recruit. Via deze site krijgt u alvast een indruk hoe wij uw toekomstige kandidaten werven. Onze creativiteit en passie is uw succes in de werving en selectie van de beste kandidaat. 

Het Recruitment Avontuur

JAG Recruit, voor onze kandidaten JAG, is persoonlijk, betrokken, leergierig en avontuurlijk ingesteld. En eigenwijs. JAG Recruit verzorgt de werving en selectie voor banen op MBO+, HBO en WO niveau voor tijdelijk of vast. We laten ons niet beperken door branche, vakgebied of opleidingsniveau. We zorgen gewoon voor de juiste kandidaten. Linksom of rechtsom, dat is ons avontuur. En we willen best eens ‘meezoeken’. Zal je net zien, dat wij de juiste kandidaat vinden. Meld ook uw vacature aan. Bel JAG, tel. 06 25 199 580.

Weten wie JAG Recruit is

Neem contact op met JAG Recruit voor een afspraak. Alleen op basis van persoonlijk contact kunnen we het meeste rendement uit recruitment halen. Bel JAG, telefoon 06 25 199 580.
Vacature shortlist
HR Medewerker Parttime 24 uur 
in 
Eindhoven 
Data Engineer 
in 
Arnhem 
Relatiebeheerder Zakelijk 
in 
Weert 
Relatiebeheerder Particulier 
in 
Weert 
DevOps Engineer 
in 
Arnhem 
Sales Consultant 
in 
Nijmegen 
Software Engineer 
in 
Arnhem 
Netwerkbeheerder 
in 
Arnhem 
Alle vacatures

JAG Recruit gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?